A Trónok Harca szereplői tudnak meglepetéseket okozni, akkor is, ha épp nem a sorozatról van szó. Margaery Tyrell (Natalie Dormer), aki három Baratheon-nak nevezett király: Renly, Joffrey és Tommen felesége is volt, a sorozatban egy szép, de ravasz és manipulatív asszony, aki mindig mindent a körülötte lévő férfiakkal akar kiharcoltatni magának. A valóságban viszont simán legyőzné a legtöbb marcona lovagot játszó színészt: gyermekkora óta vív, és tagja a Londoni Vívóakadémiának. A kondíciójára sem lehet panasza, tavaly 3 óra 51 perc alatt lefutotta a London Marathon 42 kilométeres távját. Ez egy sportolónak sem rossz teljesítmény, de egy színésznőnek egészen elképesztő.

 

Vívóállás

Kiváló reflexei vannak, nem nagyon szorulna kaszkadőrre, ha harci jelenetre került volna sor a Trónok Harcában. Sajnos Margaery karaktere nem olyan kemény, mint ő, így nem volt lehetősége verekedni.

 

A London Marathon után

 

Tavaly (34 évesen) teljesítette a London Marathon 42 kilométeres távját, méghozzá több, mint 10 km/órás átlaggal. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy végigfutotta az egészet, nem sétált egy kicsit sem.