Mivel a magyar nyelvű változatot még senki sem próbálhatta ki, külföldi játékosok véleményeit tudjuk csak figyelembe venni, ha érdekel minket, milyen is a társas. Az alábbi értékelések az amazon.com-ról valók. Bízunk abban, hogy a magyar kiadás fogadtatása is hasonló lesz.

It’s beautiful!! If you’re a Game of Thrones fan and like Monopoly this is a must!!!

Nagyon szép! Ha Trónok Harca rajongó vagy, és szereted a Monopoly-t, akkor kötelező darab.

Amazing game! I have played it many times with friends and (like all Monopoly games) we want to kill each other afterwards. The coolest thing is that when you open the box, the rules are sitting there and the rules are printed on a scroll. Hopefully you enjoy this game as much as I have. Definitely worth buying if you’re a GoT fan.

Lenyűgöző játék! Sokszor játszottunk vele a barátaimmal, és a végére mindig meg akartuk ölni egymást – mint mindig, ha Monopoly-zunk. A legjobb, hogy amikor kinyitod a dobozt, a szabályok egy tekercsre vannak írva. Remélem, hogy másoknak is olyan élvezetes lesz a játék, mint nekem. Abszolút megéri megvenni, ha Trónok Harca rajongó vagy.

Fun twist to a classic game. My family I have played the fast paced version as well as the traditional play and enjoyed it immensely. Great gift for ASoFaI fans.

Mókás újragondolása a klasszikus játéknak. A villámjátékot és a hagyományos szabályok szerintit is játszottuk a családommal, és nagyon tetszett. Kiváló ajándék a Tűz és Jég dala ciklus (Trónok Harca) kedvelőinek.

Great game and even if you don’t know the show or the books you’ll have an amazing time playing it. And if yore a fan you’ll love it.

Még akkor is remek játék, ha nem láttad a sorozatot, vagy nem ismered a könyveket. Ha igen, és azok tetszettek, ezt is szeretni fogod.

Absolutely amazing game. Never had fun playing monopoly before until purchasing this version.

Abszolút csodálatos játék. Sosem szerettem Monopoly-t játszani, amíg ezt a kiadást meg nem vettem.

Forrás