Köszöntünk a Trónok Harca Ingatlankalauz olvasói között!

Rendszeresen frissülő kiadványunkból tájékozódhatsz a legfrissebb befektetési lehetőségekről, hogy megfontolt döntést hozhass vásárlásaid előtt. A bölcs földesúr gyarapítja mindazt, amit őseitől örökölt!

Trónok Harca Ingatlankalauz #7

Qarth

A birtok leírása: Qarth a Városok Királynője! A legfontosabb kereskedelmi utak találkozásánál fekszik, ezért ennél jobb befektetési lehetőséget még sosem kínáltunk az Ingatlankalauzban. Ha itt rendezkedünk be, nem kell tartanunk semmitől, a helyiek tisztelettel, szeretettel fogadnak, elhalmoznak ajándékokkal és házassági ajánlatokkal, így boldogan élhetünk közöttük, ameddig csak szeretnénk. Ezt azért állíthatjuk biztosan, mert járt itt egy gyönyörű hercegnő, akinek sárkányai voltak, és vele pontosan így bántak. Formás idomok, királyi vér és legendásan ritka gyíkok nélkül az utóbbi időben nem jött ide senki olyan, aki számítana… Merjünk nagyot álmodni, próbáljuk csak meg nyugodtan! Mi baj lehet?

A vásárlással járó előnyök: Szép házak, napsütötte tengerpart, kövér macskák, jó borok várnak ránk, a Kereskedőházak boldogan fizetnek nekünk, ha elnézzük nekik egymás közötti torzsalkodásukat. Qarth a rabszolgatartók egyik legnagyobb központja, az itt nevelt lányok és fiúk bármilyen kívánságunkat készséggel teljesítik. Elvégre azért szereztünk vagyont, hogy élvezzük az életet, csak az ostobák hadakoznak lóháton, ha bársonypárnákon is lehet. Nagy előny, hogy errefelé minden befolyásos ember segíteni akar minket, így tanácsokkal bőven el leszünk látva. Ha valakivel esetleg összevesznénk, hamar találunk embereket az elveszejtésére, ezzel pedig időt takarítunk meg.

A vásárlással járó hátrányok: Állítólag boszorkánymesterek, kalózkapitányok, méregkeverők között élünk, a fülünkbe suttogó barátokat csak a pénzünk érdekli, rendszeresen meg kell jelennünk mindenféle tanácskozásokon, ahol nevetségesen ostoba kérdésekről vitatkozhatunk naphosszat. Nem jön ki jól, ha – alkalmi, esetleg véglegesnek szánt – távozásunkra irányuló terveinket másokkal is megosztjuk, vagy saját hadsereget szeretnénk toborozni, ezeket errefelé a bizalmatlanság jeleként értékelik. Egyik neveletlen ágyasunk valami rabszolgalázadásról is említést tett, de úgy véljük, hogy ettől mindenkinek sikerült elvenni a kedvét az ő példás megbüntetésével. Nem is gondoltuk, hogy néhány vérebbel ilyen bazári látványosságot lehet művelni…

A jelenleg itt élők véleménye: „Amit a kikötői vásárban nem találsz meg, jó uram, azt ne is keresd, nem lesz az javadra tenéked” (Selyre Otmand, kereskedő). „Van néhány hely a városban, ahová nem illik meghívó nélkül belépni” (Thorano, eunuch palotaőr). „A legjobb helyen jársz, ha hiszel a mágia gyógyító erejében. Mi látjuk a jövőt és a múltat, az élőt és a holtat, az acélt és az aranyat” (Névtelen, maszkot viselő alak egy furcsa ábrákkal ékített kapu előtt).

Qarth2tronokharca-quarth