Köszöntünk a Trónok Harca Ingatlankalauz olvasói között!

Rendszeresen frissülő kiadványunkból tájékozódhatsz a legfrissebb befektetési lehetőségekről, hogy megfontolt döntést hozhass vásárlásaid előtt. A bölcs földesúr gyarapítja mindazt, amit őseitől örökölt!

Trónok Harca Ingatlankalauz #5

Fogadó a keresztútnál

A birtok leírása: Az Ingatlankalauz íróiként végre a mesés Dél felé fordulunk, és utunk során megpihenünk a híres-hírhedt múltú fogadóban. Nagy meglepetésünkre a vendégházat vezető család épp el akarja adni, mi pedig ezt a lehetőséget is bemutatjuk. Westeros két legforgalmasabb kereskedelmi útja találkozik itt, egész évben sokan járnak erre, ez a hely egy aranybánya!

Itt nagyon megéri befektetni a pénzünket, a trónviszályok miatt csak úgy özönlenek a menekültek, akiktől nem csak ételért és szállásért, de akár némi útbaigazításért is kérhetünk pénzt. Később fizetnek az üldözőik azért, hogy áruljuk el, merre mentek a földönfutók! A legjobban akkor járunk, ha igazat mondunk, mert a lovas felderítők utolérik és felkoncolják őket, mi pedig ismét tarthatjuk a markunkat, amikor újabb csapat érkezik, hogy bosszút álljon az előbbi mészárlásért. Ők megkérdezik majd, merre keressék a gyilkosokat. Hát nem nagyszerű dolog a háború? Hát nem nagyszerű dolog az élet?

A vásárlással járó előnyök: Ha megvesszük ezt a birtokot, akkor mindig lesz pénzünk, és sohasem fogunk unatkozni. Kiszolgáljuk a vendégeket, meghallgatjuk és terjesztjük a pletykákat, pitét sütünk és gyerekeinkkel játszhatunk kitalálósdit a pajta tetejéről szétnézve, ilyen kérdésekkel: „látjátok a füstöt – most vajon melyik falu ég?” vagy „kinek a fejét tűzték ki a mérföldkő mellé?” Személyes kedvencünk pedig ez: „ott egy csapat mellvértes lovas, ismeritek a címerüket?” Biztosak lehetünk abban, hogy itt minden nap egy újabb kaland!

A vásárlással járó hátrányok: Ha megvesszük a birtokot, mindig lesz pénzünk – ezt minden erre portyázó sereg tudni fogja. Kiszolgáljuk a vendégeket – van nálunk sült hús és bor, amikor az egész vidék éhezik. Terjesztjük a pletykákat – sosem tudhatjuk mikor toppan be tizedmagával az, akiről tegnap este beszéltünk. A pite odaéghet – csatából érkező éhes lovagoknak nem szívesen magyarázkodik az ember. A kitalálósban bármikor tippelhetünk – rosszul. Sose feledjük, hogy ezt a fogadót sürgősen el akarják adni…

A jelenleg itt élők véleménye: „Mióta Lord Tywin felköttette az apámat, rosszabbul megy az üzlet” (Toryn Heddle). „Járt itt valami nemesasszony, úgy összeveszett az Ördögfiókával, hogy dühében felsorolta minden vendég családfáját…” (Lisora, szobalány). „Arrafele mentek… szekérrel, kölykökkel, meg egy várandós asszonnyal… nem, kardot nem láttam náluk, de fontos ez?” (Varlyor, egykedvű istállófiú).

casusbellitronokharca-fogadokeresztut