Köszöntünk a Trónok Harca Ingatlankalauz olvasói között!

Rendszeresen frissülő kiadványunkból tájékozódhatsz a legfrissebb befektetési lehetőségekről, hogy megfontolt döntést hozhass vásárlásaid előtt. A bölcs földesúr gyarapítja mindazt, amit őseitől örökölt!

Trónok Harca Ingatlankalauz #3

Éjjeli erőd

A birtok leírása: Kellemesen hűvös levegő, érintetlen vadvilág, a Fal lenyűgöző látványa fogadja a birtok reménybeli új urát. Itt minden antik, méltóságteljes hatást kelt. A szabadon beépíthető terület óriási, és a meglévő épületek kis munkával lakhatóvá tehetőek. Az Éjjeli Őrség felesküdött testvérei gyakran járőröznek erre, és vidám történeteikkel hálálják meg a várúr vendégszeretetét. Nincs is jobb egy erős italnál – erős emberek társaságában!

A vásárlással járó előnyök: Aki ezt a birtokot választja, joggal számíthat az „Észak Bástyaőre” megtisztelő címre, ami csak a legnagyobbaknak jár. Hely van bőven, a Fal pedig megoltalmazza az erődünket a viharos téli széltől. Ha szeretünk vadászni, nem kell átmásznunk a Falon, rejtett alagutakon bármikor a Vadak erdeibe juthatunk, majd ott szerzett zsákmányunkkal büszkén… lopakodhatunk vissza ugyanígy.

A vásárlással járó hátrányok: Ha tartósan itt telepedünk le, kelleni fog néhány dolog: pár évre elegendő tüzelő, élelem, lámpaolaj – ivóvízre nincs szükségünk, olvaszthatunk havat. Nem árt egy nagyobb csapat fegyveres martalóc sem, jól mutatnak a várfokon és őrizhetik az alagutakat. Elvégre azokon vadak, vagy mások is… MÁSok is… Szóval tényleg bárki… Nincs valami jól lezárva egyik sem, na.

A jelenleg itt élők véleménye: „Egyszer lesz elég emberem ahhoz, hogy őröket állítsak ide” (Ser Jeor Mormont, átutazóban). „Szerintem hozhatnánk innen köveket a kútjavításhoz” (Rion, parasztfiú). „Hrrr” (Warg által megszállt rémfarkas).

 The_Nightfort tronokharca-ejjelierod