Köszöntünk a Trónok Harca Ingatlankalauz olvasói között!

Rendszeresen frissülő kiadványunkból tájékozódhatsz a legfrissebb befektetési lehetőségekről, hogy megfontolt döntést hozhass vásárlásaid előtt. A bölcs földesúr gyarapítja mindazt, amit őseitől örökölt!

Trónok Harca Ingatlankalauz #2

Az Elsők Ökle

A birtok leírása: Az Ingatlankalauz egyetlen olyan szabadon beépíthető telke, ahol nem kell alkalmazkodnunk a korábbi épületek stílusához! Itt minden új birtokos korlátok nélkül valósíthatja meg álmait! A csodálatos kilátás, a friss levegő, a helyben kitermelhető sziklák mind-mind remek lehetőséget kínálnak. A történelem tanúsága szerint ezen a helyen egyszer már állt emberi település, ez nem lehet véletlen!

A vásárlással járó előnyök: Ezen telken csak az van, amit a birtok ura építtet, így a lehetőségek korlátlanok, engedélyekért sem kell a kancellárián sorban állnunk, ha még egy féltetőt szeretnénk felhúzni valahová. Egész évben védve vagyunk a rovaroktól, ételeink pedig nem romlanak meg csak azért, mert kint felejtettük őket az asztalon. Kis szerencsével obszidiánból készült pengedarabokat is találhatunk, miközben hóval dörzsöljük át munkában felhevült testünket.

A vásárlással járó hátrányok: Aki ide költözik, az kemény ember. Keményen dolgozik, keményen harcol, keményre fagy. Errefelé még a temetés is felesleges, az elhunyt eséllyel saját lábán távozik. Készüljünk fel szó szerint bármire, ha itt telepszünk le, mindig állítsunk őrséget, takarékoskodjunk a készletekkel. Jegyezzük meg, hol végeztük el nagydolgunkat, mert esetenként szükségünk lehet tüzelőre! Rendkívüli nehézségekkel nézhetünk szembe, ha munkásokat kívánunk toborozni, vagy lánykérésnél ezt a birtokot mutatjuk meg kiszemelt hölgyünk nemes családjának.

A jelenleg itt élők véleménye: „Krrrrr” (valami fekete madár). „Grrrrr” (valami fekete, embernél nagyobb, karmos-agyaras lény). „…csend…szél…csend…” (úgy általában).