Köszöntünk a Trónok Harca Ingatlankalauz olvasói között!

Rendszeresen frissülő kiadványunkból tájékozódhatsz a legfrissebb befektetési lehetőségekről, hogy megfontolt döntést hozhass vásárlásaid előtt. A bölcs földesúr gyarapítja mindazt, amit őseitől örökölt!

Trónok Harca Ingatlankalauz #1

Craster erődje

A birtok leírása: Festői környezetben elhelyezkedő, az időjárás viszontagságaival dacoló, masszív épületegyüttes, ami az errefelé leginkább használt építőanyagból, fából készült. A kellemesen hűvös éghajlatú vidéken igazi kincs egy szélvédett hely, egy barátságos tábortűz, egy forró ital, egy jó szó. A megfáradt utazók itt mindezt megkapják, sőt – gyakran többet is.

A vásárlással járó előnyök: Az Ingatlankalauz egyik legolcsóbb birtoka! Ritkán zavarnak a szomszédok, és felesleges fiúgyermekekkel ők is hamar meggyőzhetőek jó szándékainkról. Közel van az erdő. Nincs elviselhetetlen meleg. Vegyes életkorú és állapotú nőkből bőséges a választék. Minden utazó itt akar megszállni.

A vásárlással járó hátrányok: Ha hinni lehet az északról érkező híreknek, mostanában nem felfelé fog menni a birtok értéke. Ha nincsenek újszülött fiaink, az itt tartózkodás rejt némi kockázatot. KÖZEL van az erdő. Egyáltalán nincs meleg. VEGYES életkorú és állapotú nők mindenképpen vannak, ha kellenek, ha nem. MINDEN utazó itt akar megszállni.

A jelenleg itt élők véleménye: “Ideális a magamfajtának” (Craster). “Bent nem jó, de kimenni sem merek” (Szegfű). “Hajnalban továbbmegyünk” (Ron, az Éjjeli Őrség felderítője).