Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadás

27 990 Ft

Készleten

 

Magyar nyelvű stratégiai társasjáték!

A király halott, a nemesi Házak pedig nem várnak tovább, az elmúlt évek ármánykodása után nyílt háborút viselnek egymás ellen. A Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadásában minden híres családot a játékosok irányítanak. A tét a többi Ház legyőzése, az eszközökben pedig senki sem válogat.

A játék jóval több stratégiai lehetőséget kínál, mint a hagyományos Rizikó, mert katonáinkkal küldetéseket hajtunk végre, tanácsadóktól kapunk segítséget és erőforrásainkkal is gazdálkodnunk kell. Az események hangulata a népszerű regényt és a filmsorozatot idézi.

A Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadása tartalmaz az eredeti angol nyelvű társasjáték (Risk: Game of Thrones Skirmish Edition) mellett két teljes értékű kiegészítőt is, így ebben az egyetlen súlyos dobozban MINDEN benne van, ami a három játékmódhoz szükséges! Ezzel éveken át lehet játszani, semmi mást nem kell venni hozzá!

 

Fontos!

1. Ez nem csak egy fantasztikusan jó társas. Egy Trónok Harca rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Ezzel a társassal sosem fogsz unatkozni: a számos hivatalos játékmód mellett mi is fejlesztünk hozzá újakat, ezeket pedig honlapunkon közzétesszük!

Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadás

A népszerű Rizikó társasjáték magyar nyelvű, egyedi hangulatú változata, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), és a sikeres HBO filmsorozat által bemutatott világba vezeti el a játékosokat.

Három különböző játékmódja, számos kiegészítő szabálya és két önálló játéktere (táblája) miatt jóval tartalmasabb és bonyolultabb egy hagyományos Rizikó társasjátéknál. Lényegesen több szerepe van a küzdelemben a játékosok stratégiájának és megegyezéseinek, mint a szerencsének! Igényes kivitelezésű, könnyen áttekinthető játéktáblák és látványos figurák segítségével nyújt remek szórakozási lehetőséget 2-7 játékos számára.

Harcolhattok akár Essos, akár Westeros földjén, hogy hatalmat szerezzetek az emberek birodalma felett. Fontos Várakat és Kikötőket kell birtokolnotok ahhoz, hogy Házaitok egyre erősebbé váljanak.
Használjátok mindkét táblát, így teljes háborút vívhattok, egyszerre akár 7 játékossal!

A Karakterek különböző taktikai előnyökhöz juttatják saját nemesi Házukat. A bölcs Mesterek tanácsaival még több stratégiai lehetőség nyílik meg számotokra. A Küldetések teljesítésével egyre közelebb kerülhettek a győzelemhez. Szerezzetek Területeket, hogy hatalmas seregeket állíthassatok hadrendbe! Halmozzatok fel Aranypénzeket, hogy támogathassátok katonáitok küzdelmét!
Állítsatok hadrendbe Lovagokat és Ostromgépeket ellenségeitek megtöréséhez, építsetek Erődítményeket a kulcsfontosságú Területekre!

Játékbeszámolók

Két játékbeszámolónk jól visszaadja a társasjáték hangulatát, az átélhető kalandokat:

Első játékbeszámoló

Második játékbeszámoló

Miért kerül ennyibe ez a játék?

Leszögezhetjük, első pillantásra valóban nem csekély a Trónok Harca Rizikó társas ára. Ez a Deluxe kiadás, ami azt jelenti, hogy az alapjáték mellé beletettek két kiegészítőnek megfelelő plusz tartalmat. Ha egy jobb stratégiai játékot veszel, aztán beújítasz hozzá két kiegészítőt, akkor az bizony ennyibe kerül. Viszont jó a játék (nem kicsit), és további vásárlások nélkül is rengeteg módon játszható, akár 7 ember számára is. Akinek ez megvan - és kellően fanatikus haverjai vannak - az a következő években nem fog unatkozni!

A játék tartalma

 • 7 zárható műanyag seregdoboz,
 • 2 játéktábla,
 • 315 seregfigura,
 • 7 székhelyfigura,
 • 7 eredményjelző tábla,
 • 187+1 kártya,
 • 63 különleges egység,
 • 75 aranysárkány (játékpénz),
 • 20 számjelölő korong,
 • 9 dobókocka és
 • 1 szabálykönyv.

Korábbi vásárlók visszajelzései

Néhány korábbi vásárlót megkerestük, hogy írjanak egy-egy rövid véleményt, gondolatot a Trónok Harca Rizikó kapcsán:

H. Bernadett: "Engem alapból a Rizikó nem érdekelt, de a Trónok Harcát nagyon szeretem, ezért alig vártam, hogy kipróbálhassam. Sokszor játszottam vele, és ugyan csak egyszer nyertem, de rengeteget fejlődtem közben, körökre előre tudok már tervezni. Mostanában stabil második helyezett vagyok a játék végén, és hamarosan ismét enyém lesz a Vastrón!"

H. Bianka: "Végre egy Trónok Harcás társasjáték, ahol fontos dolgok történhetnek az essosi kontinensen is! Mindig Daenerys volt a kedvencem, nagyon szeretek a Targaryen Házzal játszani."

T. György: "Van benne pénz, fontosak a kikötők, és számítanak a várak, erődítmények is. Nem csak két tábla van színes földdarabokkal, hanem minden területnek megvan a maga jelentősége! Olyan, mintha ott lennénk a háborúban, és mi magunk is a hadvezéri sátorban tologatnánk a figurákat a térképen."

N. Györgyi: "Személy szerint azért imádom (annak ellenére, hogy győzni már régen sikerült), mert a sorozatból vett karakterek képességei és a mesterkártyák egyedivé teszik a játékot a többi Rizikóhoz képest, és sokkal izgalmasabb lesz ezektől a játék. Azonosulni tudunk közben a Házunkkal; például, amikor a Starkokkal játszottam, és enyém volt egész Észak, az nagyon megdobta a „harci kedvemet”. A figurákat is külön megemlíteném, amik hangulatossá teszik a társast (főleg a farkas és az oroszlán)."

A. Sándor: "Nekem az jelent sokat, hogy tényleg hozza a Trónok Harca hangulatát: szövetségek, árulások, váratlan katasztrófák is vannak benne, és nagyon sokat számít, hogy mikor szánom el magam valamire. Az időzítés ugyanolyan fontos itt, mint a Trónok Harca történeteiben!"

V. Krisztina: "Ma játszottunk hárman. Eszméletlen volt. A mesterkártyákkal olyan csavarokat lehet csinálni, hogy a másik csak fogja a fejét! Mondtam is a páromnak, hogy ez tényleg olyan, mint a sorozat, mert olyan embertől és olyan módon kapod a “hátbaszúrást” akitől nem várod. Fantasztikus és megunhatatlan."

P. László: "Tetszik, hogy a srácok lefordították magyarra, új játékmódokat adnak ki hozzá, válaszolnak a Facebookon a kérdésekre, szóval foglalkoznak vele. Így kell kedvet csinálni egy társashoz!"

Szállítás és garancia

A szállítás díja Magyarországon belül alapesetben 1500 Ft.

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft.

Az expressz csomagok feladása / érkezése: 
– H-Cs 12:00 előtt megrendeled, akkor másnap megérkezik a csomag.
– Pénteken 12:00 előtt megrendeled, akkor hétfőn érkezik meg.
– H-Cs 12:00 után rendeled, akkor másnap tudjuk a játékot a futárnak adni, így egy nappal később kapod meg.
– Pénteken 12:00 után vagy a hétvégén küldöd a rendelésed, akkor hétfőn adjuk a futárnak a csomagot, és kedden kézbesítik.

Garancia:

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszaadjuk az árát.

Segítség és kapcsolat:

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: +36 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, arra is szívesen válaszolunk itt!

Amit tudunk, mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!