Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadás

27 990 Ft

Készleten

Magyar nyelvű stratégiai társasjáték!

A király halott, a nemesi Házak pedig nem várnak tovább, az elmúlt évek ármánykodása után nyílt háborút viselnek egymás ellen. A Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadásában minden híres családot a játékosok irányítanak. A tét a többi Ház legyőzése, az eszközökben pedig senki sem válogat.
A játék jóval több stratégiai lehetőséget kínál, mint a hagyományos Rizikó, mert katonáinkkal küldetéseket hajtunk végre, tanácsadóktól kapunk segítséget és erőforrásainkkal is gazdálkodnunk kell. Az események hangulata a népszerű regényt és a filmsorozatot idézi.

A Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadása tartalmaz az eredeti angol nyelvű társasjáték (Risk: Game of Thrones Skirmish Edition) mellett két teljes értékű kiegészítőt is, így ebben az egyetlen súlyos dobozban MINDEN benne van, ami a három játékmódhoz szükséges! Ezzel éveken át lehet játszani, semmi mást nem kell venni hozzá!

 

Fontos!

1. Ez nem csak egy fantasztikusan jó társas. Egy Trónok Harca rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Ezzel a társassal sosem fogsz unatkozni: a számos hivatalos játékmód mellett mi is fejlesztünk hozzá újakat, ezeket pedig honlapunkon közzétesszük!

3. “Csúcs társas” akciónk keretében MINDEN vásárlónknak ajándékba küldünk 200 darab kártyavédő fóliát (2000 Ft értékben), hogy a lapok karcmentesek maradjanak!

Kategóriák: , ,

Trónok Harca Rizikó Deluxe kiadás

A népszerű Rizikó társasjáték magyar nyelvű, egyedi hangulatú változata, mely a George R. R. Martin regénye (Game of Thrones), és a sikeres HBO filmsorozat által bemutatott világba vezeti el a játékosokat.
Három különböző játékmódja, számos kiegészítő szabálya és két önálló játéktere (táblája) miatt jóval tartalmasabb és bonyolultabb egy hagyományos Rizikó társasjátéknál. Lényegesen több szerepe van a küzdelemben a játékosok stratégiájának és megegyezéseinek, mint a szerencsének! Igényes kivitelezésű, könnyen áttekinthető játéktáblák és látványos figurák segítségével nyújt remek szórakozási lehetőséget 2-7 játékos számára.

Harcolhattok akár Essos, akár Westeros földjén, hogy hatalmat szerezzetek az emberek birodalma felett. Fontos Várakat és Kikötőket kell birtokolnotok ahhoz, hogy Házaitok egyre erősebbé váljanak.
Használjátok mindkét táblát, így teljes háborút vívhattok, egyszerre akár 7 játékossal!

A Karakterek különböző taktikai előnyökhöz juttatják saját nemesi Házukat. A bölcs Mesterek tanácsaival még több stratégiai lehetőség nyílik meg számotokra. A Küldetések teljesítésével egyre közelebb kerülhettek a győzelemhez. Szerezzetek Területeket, hogy hatalmas seregeket állíthassatok hadrendbe! Halmozzatok fel Aranypénzeket, hogy támogathassátok katonáitok küzdelmét!
Állítsatok hadrendbe Lovagokat és Ostromgépeket ellenségeitek megtöréséhez, építsetek Erődítményeket a kulcsfontosságú Területekre!

Játékbeszámolók

Két játékbeszámolónk jól visszaadja a társasjáték hangulatát, az átélhető kalandokat:

Első játékbeszámoló

Második játékbeszámoló

Miért kerül ennyibe ez a játék?

Leszögezhetjük, első pillantásra valóban nem csekély a Trónok Harca Rizikó társas ára. Ez a Deluxe kiadás, ami azt jelenti, hogy az alapjáték mellé beletettek két kiegészítőnek megfelelő plusz tartalmat. Ha egy jobb stratégiai játékot veszel, aztán beújítasz hozzá két kiegészítőt, akkor az bizony ennyibe kerül. Viszont jó a játék (nem kicsit), és további vásárlások nélkül is rengeteg módon játszható, akár 7 ember számára is. Akinek ez megvan - és kellően fanatikus haverjai vannak - az a következő években nem fog unatkozni!

A játék tartalma

 • 7 zárható műanyag seregdoboz,
 • 2 játéktábla,
 • 315 seregfigura,
 • 7 székhelyfigura,
 • 7 eredményjelző tábla,
 • 187+1 kártya,
 • 63 különleges egység,
 • 75 aranysárkány (játékpénz),
 • 20 számjelölő korong,
 • 9 dobókocka és
 • 1 szabálykönyv.

És minden egyes Trónok Harca Rizikó társas mellé ajándékba adunk egy nagy csomag (200 db) kártyavédő fóliát, hogy a lapok keverés és játék közben minél kevésbé sérülhessenek meg.