Akció!
Daenerys & Drogon
TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-10TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-9TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-7TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-8TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-6TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-5TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-4TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-3TronokHarca-FunkoPop-15-DaenerysDrogon-2

Trónok Harca Funko Pop Daenerys & Drogon

11 990 Ft 9 990 Ft

Remek ajándék mindenkinek, aki szereti a Trónok Harcát (igen, természetesen saját magadnak is)!

A Funko Pop figurák elsősorban gyűjtőknek és elkötelezett rajongóknak készülnek. Ezek a “nagyfejű babák” nem gyerekjátékok, nem is szabad kicsiknek adni őket. Alapszabály: ha valaki nem elég idős ahhoz, hogy Trónok Harcát nézzen, az nem elég idős ezekhez a figurákhoz sem.

A nagyobb dobozokban egy-egy népszerű szereplő és annak hűséges állat-társa, hátasa vagy sárkánya van. Ez a Daenerys & Drogon szett az egyik legsikeresebb páros, megjelenésekor minden eladási listát vezetett a nagyfejű babák között.

Daenerys levehető Drogon hátáról, és külön-külön is jól mutatnak. A figurák ellenálló, tartós anyagból készültek, ennek a párosnak elég jelentős súlya van – nyilván sejtitek, hogy nem a Sárkányok Anyja nehéz…

A regisztrált VIP tagoknak járó “ingyenes szállítás” kupon erre a termékre is vonatkozik!

Készleten

Termékleírás

Remek ajándék mindenkinek, aki szereti a Trónok Harcát (igen, természetesen saját magadnak is)!

A Funko Pop babákat nagyon sokan gyűjtik, méghozzá különböző szempontok alapján. Van, aki a kedvenc karaktereit veszi csak meg, de azokat minden lehetséges kiadásban. Vannak gyűjtők, akik minden szereplőből egyet akarnak megszerezni, hogy teljes Trónok Harca “stábjuk” legyen otthon, mások az egy-egy csoportba sorolható babákat (pl.: az összes rémfarkast) veszik meg maguknak. A befolyásos gyűjtők (akik megörökölték a Vasbankot) persze MINDENT megvesznek – és egyedi szekrényekben, polcokon állítják ki őket.

Egy dolog biztos: ezek a figurák hihetetlenül jól adják vissza az egyes szereplők jellegzetességeit, nem véletlenül ennyire népszerűek. A nagyfejű babák készítői nem tesznek különbséget jó és gonosz, tűz és jég között: minden szereplő méltó helyet kap a Trónok Harca babagyűjteményben.

A Funko Pop nagyobb dobozaiban egy-egy népszerű szereplő és annak hűséges állat-társa, hátasa vagy sárkánya van. Ez a Daenerys & Drogon szett az egyik legsikeresebb páros, megjelenésekor minden eladási listát vezetett a nagyfejű babák között.

A figura mérete: kb. 13 cm magas, és 21 cm hosszú.

A regisztrált VIP tagoknak járó “ingyenes szállítás” kupon erre a termékre is vonatkozik!

Általános figyelmeztetés: Ez gyűjtői termék, nem gyerekjáték.