• Real Madrid Monopoly készlet
  • Real Madrid Monopoly játéktábla

Real Madrid Monopoly

14 990 Ft

 

Éld a topmenedzserek életét a professzionális sport rohanó világában! Próbáld ki, milyen lehet a Real Madrid sikeres menedzserének lenni! Fedezd fel a Real Madrid történelmét és hihetetlen győzelmeit, amik örömmel töltöttek el minden igazi szurkolót! Fektess pénzt lelátókba és stadionokba, gyűjts bevételt a bérleti díjakból, aztán költsd el jövedelmedet a Real Madrid hivatalos boltjában! Készülj fel alaposan, mert a csúcson csak egy hely van! Mindenki másra a csőd vár! Köss üzleteket, és haladj a siker felé – minden a tiéd lehet!

A magyar kiadás rendkívül korlátozott példányszámban készült el.

Fontos!

1. Ez nem csak egy társas. Egy igazi szurkoló számára valódi – limitált kiadású – ereklye.

2. Ez a Real Madrid hivatalos Monopoly játékának gyűjtői kiadása, minőségében megegyezik a spanyol és az angol kiadásokéval.

3. Honlapunkon különböző szabályvariációkat találsz hozzá, így a társast többféleképpen is játszhatod!

4. Keverés és játék közben a társasod kártyái megsérülhetnek. Védd őket kártyavédő fóliával!

Kategóriák: , ,

Leírás

Amikor 1902. március 6-án egy álmodozó futball-rajongókból álló csoport megalapította a Madrid Futball Klubot, biztosan nem gondoltak arra, hogy egyszer világszerte több millió szurkolójuk lesz. Ez a különleges MONOPOLY kiadás elkalauzol a sportág legtöbb díját megszerző csapatának legendás történelmébe.

Ismerd meg a Real Madrid emlékezetes pillanatait, a Spanyol bajnokság indulását, Ricardo Zamora szerződtetését, D. Santiago Bernabéu elnökségét, Di Stéfano hősies tetteit, az Európa Kupát, a Keselyű seregét, a nagy visszatéréseket, Zidane glasgow-i gólját, a Madrid kosárlabdázóinak győzelmeit…

A világ egyik legjobb klubjának évszázadosnál hosszabb története tele van csodálatos eseményekkel.

Jó szórakozást ehhez a különleges gyűjtői kiadású MONOPOLY társashoz és … ¡Hala Madrid!

Érdemes tudni

Ez a társas a Real Madrid hivatalos jóváhagyásával, RENDKÍVÜL korlátozott példányszámban készült és nem tervezünk újabb kiadást.

Egy igazi Real Madrid rajongó számára nem csak remek társasjáték, hanem igazán különleges ereklye is!

Érdekelhetnek még…