Monopoly szabályvariációk (ebook)

2 490 Ft

A Monopoly szabályai évtizedek óta változatlanok.

Vannak, akik ezekkel a szabályokkal is szeretik a játékot, de sokan némileg elavultnak látják már ezt a szabályrendszert.

Mi szívesen játszunk az eredeti szabályokkal is, de összegyűjtöttünk, leteszteltünk és finomhangoltunk négy szabályvariációt (szabályváltoztatást), amelyek új hangulatot hoznak a legtapasztaltabb Monopoly játékosok számára is.

Ezek a szabályok nem a teljes szabályrendszert cserélik le, csak egy-egy részt abból. Éppen ezért akár többet is lehet egyszerre alkalmazni. (Mondjuk a mi tapasztalataink szerint kettőnél többet nem érdemes.)

E szabályvariációk bármely Monopoly kiadáshoz felhasználhatóak és egy 14 oldalas pdf dokumentum formájában tudja megvásárolni.

 

Mi fog történni a rendelés feladását követően?

  • A fizetési módoknál válassza a bankkártyás fizetést, vagy a banki átutalást. (Az utánvétes fizetési módot NE válassza.)
  • Bankkártyás fizetést követően – általában pár órán belül, amint feldolgozzuk a rendelést – küldjük is e-mailben a kiadványt és a számlát.
  • Banki átutalást követően, miután megérkezett az összeg – általában pár órán belül, amint feldolgozzuk a rendelést – küldjük is e-mailben a kiadványt és a számlát.
  • A gyakorlatban általában 30-60 percen belül küldjük az e-mailt.
  • Ha másnapig nem érkezik meg az e-mailünk, kérjük mindenképpen írjon az info@tarsasjatek-webaruhaz.hu címre és segítünk!

 

Kategóriák: , ,

A Monopoly szabályai évtizedek óta változatlanok.

Vannak, akik ezekkel a szabályokkal is szeretik a játékot, de sokan már elavultnak látják ezt a szabályrendszert.

Mi szívesen játszunk az eredeti szabályokkal is, de összegyűjtöttünk, leteszteltünk és finomhangoltunk négy szabályvariációt (szabályváltoztatást), amelyek felgyorsítják, vagy éppen gondolkodtatóbbá teszik a játékot. Így anélkül lehet új játékélményben részed, hogy új társast kellene vásárolnod!

Ezek a szabályok nem a teljes szabályrendszert cserélik le, csak egy-egy részt abból, ezért akár több változtatást is lehet egyszerre alkalmazni. (Mondjuk a mi tapasztalataink szerint kettőnél többet nem érdemes.)

E szabályvariációk bármely Monopoly kiadáshoz felhasználhatóak és egy 14 oldalas pdf dokumentum (e-book) formájában tudja megvásárolni. A kiadványt e-mailen küldjük el Önnek!

 

Lássuk, milyen jellegű változtatásokra számíthatunk az egyes változatoktól:

Gyorsítson a kocka

Ez a szabálykiegészítés felgyorsítja a játékot. Nem csak gyorsabban haladhatunk a táblán, hanem időnként céljainknak megfelelően is léphetünk!

Bábuk egyedi képességekkel

Ez a szabálykiegészítés azzal hoz egyedi ízt a játékba, hogy a bábuknak saját képességeket ad!

Kártyataktika

A játékosok közötti interakció jelentősen megnő ezzel a módosítással! Segíthetünk és bosszúságot is okozhatunk játékostársainknak.

Lépés kockadobás nélkül

A szerencsefaktor kikerül a játékból. A helyére viszont komoly taktikai döntésekre lesz szükség!

 

Mi fog történni a rendelés feladását követően?

  • FONTOS! A fizetési módoknál válassza a bankkártyás fizetést, vagy a banki átutalást. (Az utánvétes fizetési módot NE válassza.)
  • Bankkártyás fizetést követően – általában pár órán belül, amint feldolgozzuk a rendelést – e-mailben küldjük a kiadványt és a számlát.
  • Banki átutalást követően, miután megérkezett az összeg – általában pár órán belül, amint feldolgozzuk a rendelést – e-mailben küldjük a kiadványt és a számlát.
  • A gyakorlatban általában 30-60 percen belül megérkezik Önhöz a levelünk.
  • Ha másnapig nem érkezik meg az e-mail, kérjük írjon az info@tarsasjatek-webaruhaz.hu emailcímre és segítünk!

Két változatban küldjük el a kiadványt. Az egyik monitoron, telefonképernyőn jól olvasható formátum, a másik pedig nyomtatásban jól használható változat.

 

A képeken látható könyv csak illusztráció. A kiadványt e-mailben, pdf formátumban küldjük el.

Szállítás és garancia

A szállítás díja Magyarországon belül alapesetben 1500 Ft.

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft.

Az expressz csomagok feladása / érkezése: 
– H-Cs 12:00 előtt megrendeled, akkor másnap megérkezik a csomag.
– Pénteken 12:00 előtt megrendeled, akkor hétfőn érkezik meg.
– H-Cs 12:00 után rendeled, akkor másnap tudjuk a játékot a futárnak adni, így egy nappal később kapod meg.
– Pénteken 12:00 után vagy a hétvégén küldöd a rendelésed, akkor hétfőn adjuk a futárnak a csomagot, és kedden kézbesítik.

Garancia:

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszaadjuk az árát.

Segítség és kapcsolat:

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: +36 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, arra is szívesen válaszolunk itt!

Amit tudunk, mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!