Monopoly: Dragon Ball Z (angol)

14 990 Ft

Eredeti angol nyelvű társasjáték, teljes magyar szabályfordítással.

Növeld az energiaszinted! A közkedvelt Monopoly ingatlankereskedelmi társasjáték Dragon Ball Z gyűjtői kiadásában a csillagharcosok oldalán küzdhetsz, és olyan legendás hősök állhatnak be a csapatodba, mint Goku, Vegeta és Gohan!

Legyen a birtokodban minél több Kame ház és Hiperbolikus időkamra, amikor a Vörös Szalag seregével vagy a Capsule Corporationnel találod szembe magad. Bulma, Zseniális Teknős és a többi barátod segítségével te lehetsz a legnagyobb harcos!

Fontos!

1. Ez nem csak egy gyönyörű társas. Egy Dragon Ball Z rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Magyar nyelvű Monopoly szabálykönyvet és kártyafordításokat küldünk hozzá kérésre e-mailben (pdf formátumban)!

3. Ebből a társasból már csak pár darab maradt. Érdemes most megvenned, mert nem tudunk belőle többet rendelni a kiadótól sem!

4. Honlapunkon különböző szabályvariációkat találsz hozzá, így a társast többféleképpen is játszhatod!

5. Keverés és játék közben a társasod kártyái megsérülhetnek. Védd őket kártyavédő fóliával!

Kategóriák: , ,

Leírás

A Dragon Ball Z Monopoly egy angol nyelvű, gyűjtői kiadás, melyhez kérésre, emailben elküldjük a magyar nyelvű Monpoly szabálykönyvet és a szerencsekártyák fordításait.

Már csak pár darab társasunk maradt és nem lesz új kiadás.

A rajzfilmsorozat kedvelői 6 különböző, a Dragon Ball Z világából ismerős játékfigura közül választhatnak Runk’s Sword, DynoCap, 4-star Dragon Ball, Dragon Radar, Saiyan Armor, Turtle Shell).

Legyél te az első, aki megszerzi a csapatába Gokut, Dendét, Zseniális Teknőst, Cellt vagy az androidokat! Fektesd be a pénzed Kame házakba és Hiperbolikus időkamrákba, hogy a többi játékos bérleti díjat fizessen neked.

A szerencsekártyákat ebben a játékkiadásban Red Ribbon Army (Vörös Szalag serege) és Capsule Corp. lapok jelentik.

Érdekelhetnek még…