dragonballz_monpoly_1_2
dragonballz_monpoly_2Monopoly Gameboarddragonballz_monpoly_5

Monopoly: Dragon Ball Z (angol)

14 990 Ft

Eredeti angol nyelvű társasjáték, teljes magyar szabályfordítással.

Növeld az energiaszinted! A közkedvelt Monopoly ingatlankereskedelmi társasjáték Dragon Ball Z gyűjtői kiadásában a csillagharcosok oldalán küzdhetsz, és olyan legendás hősök állhatnak be a csapatodba, mint Goku, Vegeta és Gohan!

Legyen a birtokodban minél több Kame ház és Hiperbolikus időkamra, amikor a Vörös Szalag seregével vagy a Capsule Corporationnel találod szembe magad. Bulma, Zseniális Teknős és a többi barátod segítségével te lehetsz a legnagyobb harcos!

Fontos!

1. Ez nem csak egy gyönyörű társas. Egy Dragon Ball Z rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Magyar nyelvű Monopoly szabálykönyvet és kártyafordításokat küldünk hozzá e-mailben (pdf formátumban)!

3. Ebből a társasból csak pár tucatot tudtunk szerezni. Érdemes most megvenned, mert nem tudunk belőle többet rendelni a kiadótól sem!

4. Honlapunkon különböző szabályvariációkat találsz hozzá, így a társast többféleképpen is játszhatod!

5. Keverés és játék közben a társasod kártyái megsérülhetnek. Védd őket kártyavédő fóliával!

Kategóriák: , ,

Termékleírás

A Dragon Ball Z Monopoly egy teljesen angol nyelvű, limitált számú, gyűjtői kiadás, melyhez elküldjük a magyar nyelvű Monpoly szabálykönyvet és a szerencsekártyák fordításait.
A rajzfilmsorozat kedvelői 6 különböző, a Dragon Ball Z világából ismerős játékfigura közül választhatnak Runk’s Sword, DynoCap, 4-star Dragon Ball, Dragon Radar, Saiyan Armor, Turtle Shell).
Legyél te az első, aki megszerzi a csapatába Gokut, Dendét, Zseniális Teknőst, Cellt vagy az androidokat! Fektesd be a pénzed Kame házakba és Hiperbolikus időkamrákba, hogy a többi játékos bérleti díjat fizessen neked.
A szerencsekártyákat ebben a játékkiadásban Red Ribbon Army (Vörös Szalag serege) és Capsule Corp. lapok jelentik.