Monopoly: Disney Classic - Társasjáték Webáruház
disneyclassic-monopoly
disneyclassic-monopoly-táblaDisney Monopoly doboz és táblaDCMLY7DCMLY6DCMLY4DCMLY3DCMLY1

Monopoly: Disney Classic

14 990 Ft

A legendás Disney rajzfilmek szereplői és helyszínei tűnnek fel ebben az angol nyelvű Monopoly társasjátékban. A figurák minden gyerek örök kedvencei, a tábla mezőin ismert szereplők sorakoznak, az eseménykártyák is a mesék történéseit idézik fel. Igényes kivitelű családi társas, ami garantáltan örömet szerez mindenkinek!

A közös játék kifejezetten jó alkalom arra, hogy a gyerekek észrevétlenül tanulhassanak meg angol szavakat és egyszerűbb kifejezéseket – feltéve, hogy egy idősebb résztvevő hajlandó nekik segíteni ebben.

Fontos!

1. Ez nem csak egy társas. Bármely Disney rajzfilm rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Magyar nyelvű Monopoly szabálykönyvet küldünk hozzá e-mailen (pdf formátumban)!

3. Mindössze 3 db van raktáron és a kiadónál is elfogyott.

 

Készleten

Kategóriák: ,

Termékleírás

Angol nyelvű Monopoly társasjáték. Magyar nyelvű szabálykönyvet (általános Monopoly szabálykönyv, nem ennek az egyedi játék szabálykönyvének a fordítása) tudunk adni a vásárlóinknak. (A szerencsekártyákat is lefordítottuk, így a szabálykönyv mellé a kártyafordításokat is csatolni fogjuk.)

Eredeti angol nyelvű leírás:

As you travel through fairy-tale lands, encountering all of your favourite characters from the most loved Disney animations of all time, you’ll be able to turn those magical moments into Mickey Mouse money, scooping up all of your favourite properties along the way.