Akció!
Jóbarátok Monopoly doboz
Jóbarátok MonopolyJóbarátok MonopolyJóbarátok Monopoly játéktáblaJóbarátok Monopoly játékpénzJóbarátok Monopoly bűbuk

Jóbarátok Monopoly (előrendelhető)

14 990 Ft 13 990 Ft

 

A Jóbarátok Monopoly egy magyar nyelvű társasjáték. Jelenleg előrendelhető. A kedvezményt kizárólag az előrendelési időszakban biztosítjuk.

Várható érkezési időpontja: 2018. november 12.

Nagyon limitált mennyiségben jelent meg!

Érdemes az előrendelést választani, mert

  • A Jóbarátok Monopoly társasra a karácsonyi szezonban hatalmas érdeklődésre számítunk. (Az előrejelzések alapján van rá esély, hogy karácsony előtt elfogy a teljes rendelkezésünkre álló mennyiség!)
  • Az előrendelési időszakban tudjuk a jelenlegi kedvezményt biztosítani. (A játék megérkezésétől fogva már csak teljes áron lesz elérhető.)
  • Az előrendelés semmilyen kötelezettséggel nem jár, a szállítás időpontjáig bármikor lemondható!
  • Az előrendelők kapják meg LEGHAMARABB a játékot!

Termékleírás

Jóbarátok / Friends Monopoly társasjáték

“Hé, mi a helyzet?”

Itt az ideje, hogy megszerezd a legendás Jóbarátokhoz – a televízió történetének egyik legnépszerűbb sorozatához – készült Monopoly társasjátékot!

Lehetsz Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey vagy éppen Chandler, csak válaszd a hozzájuk kapcsolódó egyedi játékfigurákat! (Ez lehet többek között Rachel retikülje, Chandler pulcsija, Ross dinoszaurusza vagy éppen Phoebe akusztikus gitárja.)

Ahogy átfordítod a játéktáblát, felismerheted a Jóbarátok sorozat legjobb, legvidámabb pillanatait, köztük a felejthetetlen Karácsonyi tatut, a furcsa bökőszerszámot, vagy éppen Monica és Chandler nem éppen eseménytelen esküvőjét!

Eljött az ideje, hogy megszerezd Joey vitorlását vagy Monica sportautóját, de akár még Phoebe hírhedt taxija is tiéd lehet!

Ha ennél is többre vágysz, látogasd meg a Jóbarátok hatosfogatát a New York-i otthonuk egyikében, vagy lazíts velük a kedvenc kávézójuk, a Central Perk ikonikus kanapéján! (Csak arra figyelj, hogy ne legyen túl magas a számla!)

Az sem baj, ha minderről csak most hallasz először, mert a Jóbarátok Monopoly akkor is fergeteges szórakozást nyújt majd. Vesd bele magad a sorozat világába – ígérjük, imádni fogod!

Kérdés és válasz az előrendelés kapcsán

Kérdés: Ha megérkezik a játék a webáruházba, akkor küldenek erről értesítést, vagy egyszer csak kopogtat a futár?

Válasz: Három email biztosan fog menni.

Az első akkor, amikor mi összeállítjuk a rendelést. (Ha bármi változás állt be a szállítási adatokban, vagy bármi kérdése, kérése van a rendelés kapcsán, azt kérjük erre a tájékoztató e-mailre válaszolva tegye meg. Ekkor még van lehetőségünk módosítani.)

A második akkor, amikor a futár átveszi a csomagot.

A harmadik aznap reggel, amikor a futár kiszállítja a csomagot.
Ez a 3 email gyakran 1-2 napon belül megy, szóval amint az elsőt megkapja, lehet számítani arra, hogy “felgyorsulnak az események”.