Jóbarátok Monopoly doboz
Jóbarátok MonopolyJóbarátok MonopolyJóbarátok Monopoly játéktáblaJóbarátok Monopoly játékpénzJóbarátok Monopoly bűbuk

Jóbarátok Monopoly

14 990 Ft

 

Nagyon limitált mennyiségben jelent meg. Magyar nyelvű kiadás.

Érdemes most rendelni, ne várja meg a karácsony előtti zsúfoltságot és kapkodást. Senki nem szereti a késve érkező csomagokat!

Miért rendelje meg most? Miért rendelje meg tőlünk?

  • Akciós bevezető ár!
  • A játék nálunk már RAKTÁRON van, tudunk adni / küldeni.
  • Akár másnapra.
  • A Jóbarátok Monopoly LIMITÁLT kiadásban jelent meg, nem lesz újranyomás.
  • A megrendelések időben, késés nélkül oda fognak érni, még nincs itt a karácsonyi “bolondok háza” a szállításoknál.

Védje a társas kártyalapjait a sérülésektől – vásároljon mellé kártyavédő fóliát!

Termékleírás

Jóbarátok / Friends Monopoly társasjáték

“Hé, mi a helyzet?”

Itt az ideje, hogy megszerezd a legendás Jóbarátokhoz – a televízió történetének egyik legnépszerűbb sorozatához – készült Monopoly társasjátékot!

Lehetsz Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey vagy éppen Chandler, csak válaszd a hozzájuk kapcsolódó egyedi játékfigurákat! (Ez lehet többek között Rachel retikülje, Chandler pulcsija, Ross dinoszaurusza vagy éppen Phoebe akusztikus gitárja.)

Ahogy átfordítod a játéktáblát, felismerheted a Jóbarátok sorozat legjobb, legvidámabb pillanatait, köztük a felejthetetlen Karácsonyi tatut, a furcsa bökőszerszámot, vagy éppen Monica és Chandler nem éppen eseménytelen esküvőjét!

Eljött az ideje, hogy megszerezd Joey vitorlását vagy Monica sportautóját, de akár még Phoebe hírhedt taxija is tiéd lehet!

Ha ennél is többre vágysz, látogasd meg a Jóbarátok hatosfogatát a New York-i otthonuk egyikében, vagy lazíts velük a kedvenc kávézójuk, a Central Perk ikonikus kanapéján! (Csak arra figyelj, hogy ne legyen túl magas a számla!)

Az sem baj, ha minderről csak most hallasz először, mert a Jóbarátok Monopoly akkor is fergeteges szórakozást nyújt majd. Vesd bele magad a sorozat világába – ígérjük, imádni fogod!