Hol lakunk? (2-6 éveseknek)

4 990 Ft

 

Simplerules: Játékok, melyekből JÓ dolgokat tanulnak a gyerekek.

Ettől különleges a Hol lakunk? társas:

Két éves kortól ajánlott! Gyermeke első társasjátéka lehet!

1. Ezt a társast 4 különböző játékmódban lehet játszani. Különlegessége, hogy játszható a játék kedvéért, nem feltétlenül szükséges valakinek megnyernie a játékot.

2. A játék szabályai elég egyszerűek ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is gyorsan megértsék és megtanulják.

3. Bár a játék szabályai egyszerűek, de a játék mégis elég érdekes ahhoz, hogy a nagyobb gyerekeknek, sőt a felnőtteknek is élvezetes legyen.

4. A játékidő a játék módjai szerint változó, de kb. 15 perc. Negyed óra játékra a legtöbb kisgyerekek figyelme leköthető.

5. A játék megjelenése, képi világa ideális a gyerekek számára.

A Hol lakunk? társasjátékot egy matematikus és egy gyerekpszichológus közösen tervezte.

 

Karácsony előtt a futárok ismét túl lesznek terhelve.

Senki nem szereti a késve érkező csomagokat. Rendelje meg most!

Kategória:

Leírás

E játék különlegessége, hogy már 2 (kettő!) éves kortól játszható játékmódot is tartalmaz. Azaz valóban a gyermekünk első társasjátéka lehet.

Fontos tudni, hogy a társas összesen 4 különböző nehézségű játékmódban játszható (3 év alattiaknak, 3-5 éveseknek és két játékmód is van a 4-6 éves korosztálynak).

A játékmódok között találunk bingó, memória és mesélős játékmódokat is, melyek főszereplői a körülöttünk élő állatok. A gyerekek megismerik a réten, tóparton, erdőben előforduló élőlényeket, méghozzá szórakoztató, vidám játék közben. Szülői felügyelet mellett akár kétéves kortól lehet játszani, de a nagyobb gyerekek számára nyugodtan ajánljuk a bonyolultabb szabályok szerint történő játékot.

Az aranyos állatrajzok és a könnyen megtanulható szabályok miatt hamar a gyerekek kedvencévé válhat ez a játék, ráadásul a dobozt könnyen magunkkal vihetjük családi összejövetelekre, nyaralásra vagy a nagyszülőkhöz a hétvégére.

Érdekesség: a játéktér mezői egymás mellé helyezve egy panorámaképet adnak ki.

Milyen készségeket fejleszt?

Ráirányítja a gyerekek figyelmét a környezetükben élő állatokra, ezáltal szorosabb kapcsolatba kerülnek a természettel és a mesékből ismerős állatszereplőkkel is. Közben megtanulják felismerni az azonos formájú, színű dolgokat, összehasonlítani a képeket, illetve fejlődik szókincsük, kifejezőkészségük és vizuális memóriájuk is.

Ajánlott életkor: 2 éves kortól (ekkor még szülői felügyelet mellett), de bármely óvodás korú gyerkőc talál benne számára élvezetes játékmódot!

Játékosok száma: 2-5 játékos

Játékidő: 15 perc

A doboz tartalma

  • 5 játéktér: falusi udvar, mező, folyópart, erdei tisztás és árnyas erdő.
  • Minden játéktéren 6 ott élő állat képe látható;
  • 30 korong a játékban szereplő állatok képeivel. Az egyes játékterekhez tartozó állatokat azonos színnel jelöltük;
  • Játékszabály.

 

Szabálykönyv (letöltés)