toptrumpsmatch_harrypotter_1
toptrumpsmatch_harrypotter_2toptrumpsmatch_harrypotter_3

Harry Potter MATCH

5 990 Ft

A játék eredeti csomagolásban kerül kiszállításra. A játék szabályai elolvashatóak és letölthetőek innen: http://tarsasjatek-webaruhaz.hu/match/

A Top Trumps Match egy érdekes, fordulatos, gyorsan megtanulható és játszható társasjáték két résztvevő számára.

A társas egyszerű szabályai miatt elsősorban gyerekeknek való. (A társas dobozán 4 éves kortól ajánlják, mi inkább 6-14 éves korosztálynak javasoljuk.)

A játék lényege, hogy a Harry Potter világából ismert hősökből kell választanunk valakit, akinek az arcképét egy sorba kell rendeznünk a játéktéren: akkor nyerünk, ha sikerül az adott szereplő képéből egy teljes sort kiraknunk: 5 kocka vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan.

Ellenfelünk közben a saját választott szereplőjével próbálja meg kirakni ugyanezt, a játékosok aktívan akadályozhatják egymást a siker elérésében.

Egy parti átlagosan 15-20 percig tart, a játékot 6 éves kortól ajánljuk. A társas játéktere egyben jól záródó doboz is, amit könnyen magunkkal vihetünk utazáskor, családi nyaralásokra, kempingezni. Remek ajándék minden Harry Potter rajongónak!

Termékleírás

Harry Potter világához egy újabb kalandos játék készült, a Top Trumps MATCH!

A játékban 5 varázslót, boszorkányt vagy más teremtményt kell egy sorba, oszlopba, vagy éppen átlósan kirakni.

25 kocka, 15 főhős, hordozható doboz = szórakoztató játék!

Top Trumps MATCH – a mókás kockajáték – Harry Potter kiadása.

Legyél te az, akinek elsőként sikerül kirakni kedvenc karakterét ábrázoló kockákból 5-öt egy sorba, egy oszlopba, vagy éppen átlósan! Vagy lehet, hogy ellenfelednek sikerül mindez?
Játssz a Harry Potter filmekből megismert 15 karakterrel, Hermione Grangertől kezdve Dumbledore professzoron át Ron Weasley-ig!
Könnyen összeállítható, hordozható, hogy bárhol és bármikor a kezed ügyében lehessen egy játszmára!