Gyűrűk Ura Rizikó

24 990 Ft

Elfogyott

 

Magyar nyelvű, stratégiai társasjáték.

Légy részese a Harmadkort lezáró hatalmas háborúnak, ahol az emberek és tündék szövetsége néz szembe a Két Torony ártó hatalmával! Lesz-e több hajnala az embernek, vagy tényleg eljött az orkok ideje?

Az igényes kivitelezésű Gyűrűk Ura Rizikó 2-4 játékos számára nyújt tartalmas szórakozást. Lényegesen komolyabb stratégiai játék, mint egy alap Rizikó társas, olyan elemek is helyet kaptak a dobozban, mint a három különböző játékmód, az eseménykártyák, a seregeket irányító vezérek és a Gyűrűhordozó küzdelmes útja Mordor felé!

Akár a jó, akár a gonosz hatalmát szeretnéd kiterjeszteni Középföldére, ez a neked való játék!

Fontos!

1. Ez nem csak egy kiváló társas. Egy rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Korlátozott mennyiségben került kiadásra.

The Lord of the Rings / Gyűrűk Ura Rizikó – magyar kiadás

Rendkívül limitált mennyiségben készült a Gyűrűk Ura Rizikó magyar nyelvű kiadása. Viszont NAGYON szép lett és a játékmenet szuper módon visszaadja a Gyűrűk Ura világának hangulatát, fordulatosságát.

A Gyűrűk Ura Rizikó magyar nyelvű társasjáték 2-4 játékos számára, akik önállóan vagy szövetséget alkotva törhetnek győzelemre Középfölde világán. A Harmadkor meghatározó eseménye a Gyűrűháború, melyben a Jó és Gonosz erőit a játékosok irányítják, miközben a Gyűrű Szövetsége elindul a Megyéből a Végzet Hegye felé.

Ha szeretitek J. R. R. Tolkien gyönyörű történetét és a gondolkodtató, izgalmas társasokat, akkor a Gyűrűk Ura Rizikó a ti játékotok!

Különböző játékmódokkal, váratlan eseményeket és aljas terveket megjelenítő eseménykártyákkal, seregeket vezető hősökkel bővíti a Rizikó alapszabályait.

A játékosok a Középföldét fenyegető gonosz hatalmak és a szabad népek epikus méretű összecsapásában vehetnek részt. Csak rajtuk múlik, hogy miként alakul a világ sorsa! A győzelmet nem pusztán a hódítás vagy a katonai erő segítségével lehet kivívni, a csapatok vezetőinek küldetései, valamint az Egy Gyűrű sorsa legalább ilyen fontos tényezőnek számítanak.

A társas nagyon szép, a kártyákat a filmtrilógia jelenetei díszítik, ideális ajándék a Gyűrűk Ura rajongók számára!

A doboz tartalma

 • Játéktábla
 • 4 különböző színű sereg figurái
 • szabálykönyv
 • 64 területkártya
 • 2 jokerkártya
 • 60 történetkártya
 • az Egy Gyűrű jelölője
 • 3 piros dobókocka
 • 2 fekete dobókocka

Gyűrűk Ura Rizikó részletes ismertető

A Gyűrűk Ura Rizikó magyar nyelvű társasjáték 2-4 résztvevő számára, akik önállóan vagy szövetséget alkotva törhetnek győzelemre Középfölde világán. A Harmadkor meghatározó eseménye a Gyűrűháború, melyben a Jó és Gonosz erőit a játékosok irányítják, miközben a Gyűrű Szövetsége elindul a Megyéből a Végzet Hegye felé.

Ha szeretitek J. R. R. Tolkien gyönyörű történetét és a gondolkodtató, izgalmas társasokat, akkor a Gyűrűk Ura Rizikó a ti játékotok!

Ez az izgalmas kivitelezésű, tartalmas doboz elegendő ahhoz, hogy rengeteg órát töltsetek barátaitokkal vagy családotokkal Középföldén, a játékhoz semmilyen más kiegészítőre vagy dobókockára nincs szükségetek. Szabályai könnyen érthetőek és megtanulhatóak. A társas jóval többet nyújt, mint a hagyományos Rizikó játék, mert a háború mellett a Szövetség útjára és a történetkártyák hatására bekövetkező eseményekre is figyelnetek kell! Seregeiteket vezérek irányítják, akik küldetések teljesítésével segíthetik a csapatok küzdelmét – vagy akadályozhatják az ellenfelek terveit.

A Középfölde sorsát eldöntő háborút többféle szabály szerint is megvívhatjátok: küzdhettek győzelmi pontokért óriási területek és erődítmények meghódításával, megpróbálhattok szövetségeket létrehozva közös célokat elérni, vagy ragaszkodhattok Tolkien eredeti történetéhez, és megvívhatjátok a Jó és Gonosz erők harcát, amit Frodó – és a Gyűrű – sorsa fog eldönteni. Ennél a játékmódnál a Jó erői győznek, ha az Egy Gyűrű megsemmisül a Végzet Hegyének tüzében, míg a Gonosz oldal a Gyűrűhordozó elfogásával nyerhet.

Minden játékmód egyedi stratégiát kíván a játékosoktól, akiknek számos kihívással kell megküzdeniük, mert a Gyűrűk Ura Rizikóban soha nincs két egyforma parti, és a váratlan fordulatok a legjobb terveket is felboríthatják.

A dobozban megtaláljátok a Középfölde hatalmas, gyönyörű térképét bemutató játéktáblát, az egyes területekhez tartozó lapokat, a történetkártyákat, négy teljes hadsereget (piros, fekete, zöld és sárga színekben), öt dobókockát, az Egy Gyűrűt jelölő, műanyag talpra állítható képet, valamint a részletes, magyar nyelvű szabálykönyvet.

A játék alapszabályai követik a hagyományos Rizikó társasok játékmenetét, de jelentős különbségeket is találhattok az egyszerű Rizikó és a Gyűrűk Urás változat között. A legfontosabb eltéréseket az alábbi listában foglaltuk össze:

 • A Gyűrűk Ura Rizikónak három különböző játékmódja van – az alap Rizikónak csak egy.
 • A seregeket Középföldén vezérek irányítják, akik segítik csapataikat a harcokban és titkos küldetéseket teljesíthetnek.
 • Az egyes területek nem egyforma értékkel bírnak, az erődítményeknek vagy az egyes népek ősi szentélyeinek, hatalmi központjainak fontos szerepük van a játékban.
 • A területeket hegyláncok és folyók választják el egymástól, ez megnehezíti a hadjáratokat és a seregek utánpótlását is.
 • A játékidőt – illetve a győzelmi feltételeket – a Gyűrű Szövetségének haladása határozza meg. Nincs végtelen számú kör. Ha a Gyűrű eléri a Végzet Hegyét, a játék hamarosan véget ér.
 • A Gyűrűk Ura Rizikóban 60 egyedi történetkártya befolyásolhatja a küzdelem menetét, ezek nem léteznek más Rizikó kiadásokban. A lapokon a klasszikus filmtrilógia képeit láthatjátok, mindegyiknek van valamilyen hatása a játékra.
 • A vezérek, a történetkártyák és az egyedi szabályok miatt a Gyűrűk Ura Rizikóban sokkal kisebb a szerencse és a kockadobások szerepe, mint az alap Rizikóban.
 • A Jó és Gonosz seregek nem egyforma figurákból állnak. A piros és fekete hadak gonosz lényeket küldenek csatába, a sárga és zöld csapatok pedig jó jellemű harcosokat vonultatnak fel. A táblára így orkok, gyűrűlidércek, trollok, tündék, rohani lovasok és óriás sasok kerülnek fel.
 • A játékosok különböző kártyákkal befolyásolhatják a Gyűrű Szövetségének útját, ezzel pedig a küzdelem időtartamát és kimenetelét is.

A Gyűrűk Ura Rizikó remek ajándék mindenkinek, aki szereti Tolkien varázslatos világát, a klasszikus filmeket Peter Jackson rendezésében – vagy egyszerűen kedveli a sokoldalú, izgalmas stratégiai játékokat. A hagyományos Rizikó rajongóinak mindenképpen ajánljuk, hiszen ők biztosan értékelik az összetettebb, gondolkodtató szabályokat, de azok sem fogják megbánni a társas kipróbálását, akik korábban még sosem játszottak hasonlóval.

Szállítás és garancia

A szállítás díja Magyarországon belül alapesetben 1500 Ft.

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft.

Az expressz csomagok feladása / érkezése: 
– H-Cs 12:00 előtt megrendeled, akkor másnap megérkezik a csomag.
– Pénteken 12:00 előtt megrendeled, akkor hétfőn érkezik meg.
– H-Cs 12:00 után rendeled, akkor másnap tudjuk a játékot a futárnak adni, így egy nappal később kapod meg.
– Pénteken 12:00 után vagy a hétvégén küldöd a rendelésed, akkor hétfőn adjuk a futárnak a csomagot, és kedden kézbesítik.

Garancia:

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszaadjuk az árát.

Segítség és kapcsolat:

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: +36 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, arra is szívesen válaszolunk itt!

Amit tudunk, mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!