Akció!

Fradi Monopoly – kiárusítás

14 990 Ft 9 990 Ft

Magyar nyelvű társasjáték.

A Ferencvárosi Torna Club Magyarország legsikeresebb futballcsapata, dicsőséges történelme, népes és hűséges szurkolótábora van. A Fradi játékosai közül sokan a magyar nemzeti válogatottban is kulcsszerepet töltenek be. Ha valódi Fradi-drukker vagy, akkor a csapat hivatalos Monopoly játéka igazán neked való!

Most a remek szórakozást nyújtó Fradi Monopolyval élhetitek át újra a legendás pillanatokat! Népszerű játékosok, híres események, helyek és szurkolók kerültek fel a táblára. A régi képek a Fradi Múzeumból, az újak pedig a jelenlegi csapattól származnak.
HAJRÁ, FRADI!

1. Ez nem csak egy szórakoztató társasjáték. Egy szurkoló számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. Honlapunkon különböző szabályvariációkat találsz hozzá, így a társast többféleképpen is játszhatod!

3. Keverés és játék közben a társasod kártyái megsérülhetnek. Védd őket kártyavédő fóliával!

Kategóriák: , ,

Leírás

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos Monopoly társasjátéka.

Limitált példányszámú, gyűjtői kiadás!

Az FTC Magyarország legsikeresebb futballcsapata!

1899-es alapítása óta 29 alkalommal nyert magyar bajnoki címet, és a nemzetközi kupákban is szép sikereket ért el. Az utóbbi években Thomas Doll vezetőedző irányításával sikert sikerre halmozott az együttes, mérkőzéseiket drukkerek ezrei követik élőben a modern Groupama Arénában. A Zöld Sasok jelmondata: Erkölcs, Erő, Egyetértés. A klub mindent megtesz azért, hogy méltó legyen ehhez a gondolathoz. A mozgalmas évtizedek alatt a Ferencváros olyan kiváló játékosokkal büszkélkedhetett, mint Albert Flórián, Dr. Sárosi György, Schlosser Imre, Lipcsei Péter, Gera Zoltán és Böde Dániel.

A kitartó munka és a lelkes szurkolói hozzáállás mára lehetővé tette, hogy az FTC nemzetközi szinten is Magyarország legismertebb csapata legyen, és a későbbiekben Európa-szerte bemutathassa játéktudását, csapatszellemét, sportszerűségét: mindazt, ami miatt érdemes meccsekre járni!

A Fradi Monopoly igényes kivitelezésű és szórakoztató társasjáték, valamint csodálatos ajándék a klub szurkolói számára!