Dragonstone Mine (magyar)

10 990 Ft

 

Magyar nyelvű kiadás!

A sárkánykövek ritka és értékes kincsek, ezért komoly küzdelem zajlik értük a bányászok között. Szerezzétek meg és helyezzétek biztonságba őket a tornyaitokban, használjátok ki különleges varázserejüket, hogy még gazdagabbak lehessetek!

A Dragonstone Mine izgalmas, pörgős, szórakoztató társasjáték családok és baráti társaságok számára. Három különböző nehézségi szinten játszható, a legegyszerűbb szabályokkal akár 5 éves gyerekek is játszhatják, a bonyolultabbak pedig felnőttek számára is érdekes kihívást jelentenek. A társasjáték igényes kivitelezésű és tartós anyagokból készült, ezért remek ajándék minden alkalomra!

A Dragonstone Mine! magyar nyelvű kiadása a játék eredeti angol dobozában és játékelemeivel készült, ezért tartalmaz minden kártyát és játékszabályt az angol kiadásból IS, tehát a társas két nyelven is játszható. A magyar nyelvű kártyák nagyobb méretűek (így nem keverhetőek össze a játék angol lapjaival) és jár hozzájuk kártyavédő fólia, ami megóvja a paklit a keverés okozta kopástól, karcolástól. A magyar nyelvű kártyákat és a kártyavédő fóliát a műanyag dobozbetét alatt találod!

A magyar kiadás nagyon korlátozott példányszámban készült, a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük. Ha karácsonyra szeretnéd megvenni/megkapni, rendeld meg mielőbb!

Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, szívesen válaszolunk! Itt írhatsz nekünk.

Kategóriák: , ,

Dragonstone Mine! (magyar nyelvű, korlátozott példányszámú kiadás)

A játékot családi és baráti társaságoknak ajánljuk – gyerekek esetében 5 éves kortól. Három különböző nehézségi szinten játszható, így felnőttek számára is szórakoztató, remek partijáték lehet például egyetemisták számára. Kiváló karácsonyi vagy születésnapi ajándék ez a társas, hiszen – az egyszerűbb szabályok alkalmazásával – akár a kibontása után azonnal kipróbálható és mindenki számára szórakoztató játékélményt nyújt. A doboz meglehetősen kompakt, a sok játékelem kis helyre elcsomagolható, így könnyen magunkkal vihetjük családi utazásokra, nyaralásokra, barátokkal eltöltött hétvégékre is.

A Dragonstone Mine! játékot több rendezvényen is bemutattuk már, és mindenkinek nagyon tetszett.

A játék menete

A játékosok célja, hogy színes sárkánykövekkel töltsék fel tornyaikat (ld. képek). (Az egyszínű és a szivárvány színű tornyok a legértékesebbek.) A játékban a kövek bányászata számunkra hasznos, vagy ellenfeleinknek ártó hatással jár. De ha ügyesek vagyunk, akkor ellenfeleink ármánykodását a magunk előnyére is fordíthatjuk.

Résztvevők száma: 2-4 játékos

Játékidő: 20-30 perc

A doboz tartalma: magyar nyelvű játékszabály, 35 magyar nyelvű játékkártya, 4 magyar nyelvű színszabály kártya, 40 kártyavédő fólia (!), 136 sárkánykő, 4 torony, 1 bányazsák, angol nyelvű játékszabály, 35 angol nyelvű játékkártya, 4 angol nyelvű színszabály kártya. (Igen, a doboz angolul ÉS magyarul is tartalmaz minden kelléket, tehát a játék bármely nyelven játszható.)

A magyar kártyákat és a hozzájuk tartozó kártyavédő fóliát a műanyag dobozbetét alatt találod!

Nem hivatalos játékismertető:

Idén ősszel adtuk ki magyar nyelven a DragonStone Mine című társasjátékot. Ez az a játék, amelyet a Társasjátékok Ünnepén (a legrangosabb társasjátékos esemény) két napon keresztül folyamatosan játszottunk a látogatókkal. A kipróbálók 85%-a (!) helyben meg is vette a társast, többen pedig utólag rendelték meg.

Ez a társas jó.

Méghozzá azért jó, mert nagyon gyorsan – 4 perc játék alatt – meg lehet tanulni a szabályait, azaz egy kezdő számára is szórakoztató élmény lesz már a legelső alkalom is!
Jó azért is, mert lehetünk benne huncutok az ellenfeleinkkel, de közben bőven lesz lehetőségünk arra is, hogy az ő rosszalkodásukat a saját javunkra fordítsuk! (És nyilván ők is ezen fognak igyekezni.)

DragonStone Mine társast leginkább fiataloknak és felnőtteknek ajánljuk. A gyerekek kb. 8-9 éves kortól már igen jól ráéreznek a játék ízére és pillanatok alatt megszeretik.

A játékosok célja, hogy színes sárkánykövekkel töltsék fel tornyaikat. (Az egyszínű és a szivárvány színű tornyok a legértékesebbek.) A játékban a kövek bányászata számunkra hasznos, vagy ellenfeleinknek ártó hatással jár. De ha ügyesek vagyunk, akkor ellenfeleink ármánykodását a magunk előnyére is fordíthatjuk.

Játékbemutató:

Szállítás és garancia

A szállítás díja Magyarországon belül alapesetben 1500 Ft.

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft.

Az expressz csomagok feladása / érkezése: 
– H-Cs 12:00 előtt megrendeled, akkor másnap megérkezik a csomag.
– Pénteken 12:00 előtt megrendeled, akkor hétfőn érkezik meg.
– H-Cs 12:00 után rendeled, akkor másnap tudjuk a játékot a futárnak adni, így egy nappal később kapod meg.
– Pénteken 12:00 után vagy a hétvégén küldöd a rendelésed, akkor hétfőn adjuk a futárnak a csomagot, és kedden kézbesítik.

Garancia:

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszaadjuk az árát.

Segítség és kapcsolat:

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: +36 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, arra is szívesen válaszolunk itt!

Amit tudunk, mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!