Dragonstone Mine (magyar)

9 990 Ft

Magyar nyelvű kiadás!

A sárkánykövek ritka és értékes kincsek, ezért komoly küzdelem zajlik értük a bányászok között. Szerezzétek meg és helyezzétek biztonságba őket a tornyaitokban, használjátok ki különleges varázserejüket, hogy még gazdagabbak lehessetek!

A Dragonstone Mine izgalmas, pörgős, szórakoztató társasjáték családok és baráti társaságok számára. Három különböző nehézségi szinten játszható, a legegyszerűbb szabályokkal akár 5 éves gyerekek is játszhatják, a bonyolultabbak pedig felnőttek számára is érdekes kihívást jelentenek. A társasjáték igényes kivitelezésű és tartós anyagokból készült, ezért remek ajándék minden alkalomra!

A Dragonstone Mine! magyar nyelvű kiadása a játék eredeti angol dobozában és játékelemeivel készült, ezért tartalmaz minden kártyát és játékszabályt az angol kiadásból IS, tehát a társas két nyelven is játszható. A magyar nyelvű kártyák nagyobb méretűek (így nem keverhetőek össze a játék angol lapjaival) és jár hozzájuk kártyavédő fólia, ami megóvja a paklit a keverés okozta kopástól, karcolástól. A magyar nyelvű kártyákat és a kártyavédő fóliát a műanyag dobozbetét alatt találod!

A magyar kiadás nagyon korlátozott példányszámban készült, a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük. Ha karácsonyra szeretnéd megvenni/megkapni, rendeld meg mielőbb!

Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, szívesen válaszolunk! Itt írhatsz nekünk.

Kategóriák: , ,

Dragonstone Mine! (magyar nyelvű, korlátozott példányszámú kiadás)

A játékot családi és baráti társaságoknak ajánljuk – gyerekek esetében 5 éves kortól. Három különböző nehézségi szinten játszható, így felnőttek számára is szórakoztató, remek partijáték lehet például egyetemisták számára. Kiváló karácsonyi vagy születésnapi ajándék ez a társas, hiszen – az egyszerűbb szabályok alkalmazásával – akár a kibontása után azonnal kipróbálható és mindenki számára szórakoztató játékélményt nyújt. A doboz meglehetősen kompakt, a sok játékelem kis helyre elcsomagolható, így könnyen magunkkal vihetjük családi utazásokra, nyaralásokra, barátokkal eltöltött hétvégékre is. A Dragonstone Mine! játékot több rendezvényen is bemutattuk már, és mindenkinek nagyon tetszett.

Résztvevők száma: 2-4 játékos

Játékidő: 20-30 perc

A doboz tartalma: magyar nyelvű játékszabály, 35 magyar nyelvű játékkártya, 4 magyar nyelvű színszabály kártya, 40 kártyavédő fólia, 136 sárkánykő, 4 torony, 1 bányazsák.

Mindezek mellett a dobozban megtalálható minden angol nyelvű szabály és kártya is, tehát a játék két nyelven is játszható. A magyar kártyákat és a hozzájuk tartozó kártyavédő fóliát a műanyag dobozbetét alatt találod!

Szállítás és garancia

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft. Ha expressz rendelést adsz fel…
– 13:00 előtt (hétfő-csütörtök), akkor másnap megérkezik a csomag.
– 13:00 előtt, de pénteken, akkor hétfőn érkezik meg.
– 13:00 után (hétfő-csütörtök), akkor másnap tudjuk csak a futárnak adni a társasod, így egy nappal később kapod meg.
– pénteken 13:00 után vagy a hétvégén, akkor hétfőn adjuk a futárnak a csomagot, aki másnap, kedden kézbesíti.

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszaadjuk az árát.

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: 06 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, szívesen válaszolunk itt!

Ritkán, de előfordult már, hogy egy társasban hibás játéktábla vagy törött figura volt. Ezeket mindig gyorsan cseréljük.
Mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!