Kizárólag Big Bang Theory rajongóknak!
Kizárólag Big Bang Theory rajongóknak!Kizárólag Big Bang Theory rajongóknak!Big Bang Theory Monopoly figurákAgymenők Monopoly: Lakótársi szerződés

Agymenők Monopoly (magyar)

14 990 Ft

Ez a társas lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhasd, milyen érzés Sheldon lakótársának lenni! Ha ez nem vonz (ami érthető), még mindig ott vannak a többiek! Járd velük együtt Pasadena utcáit, látogasd meg Wolowitz ordibáló anyukáját, a Sajttorta-Gyár teraszát vagy a képregényboltot! Ha nagyon bevállalós vagy, az egyetemi labor is nyitva áll előtted.

Képtelen szituációk képletei a táblán, furcsa fehérneműk Penny szennyeskosarában, állandó vitatkozás és vetélkedés a nap 24 órájában – kell ennél jobb műsor? Most te is az Agymenők szereplője lehetsz! Kicsit bonyolultabb ez a játék, mint a kő-papír-olló-gyík-Spock, de úgyis csak zsenik játszanak vele!

Fontos!

1. Ez nem csak egy hangulatos társas. Egy Agymenők / The Big Bang Theory rajongó számára igazi – limitált kiadású – ereklye.

2. A társas teljesen magyar nyelvű, hivatalos kiadás, a Comedy Central TV csatorna közreműködésével jelenik meg!

3. Honlapunkon különböző szabályvariációkat találsz hozzá, így a társast többféleképpen is játszhatod!

4. Keverés és játék közben a társasod kártyái megsérülhetnek. Védd őket kártyavédő fóliával!

A társas első kiadása tavaly 3,5 hét alatt fogyott el. Ha komolyan szeretnéd ezt a játékot, akkor érdemes most megrendelni.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Termékleírás

A Comedy Central támogatásával bemutatjuk:

Agymenők / The Big Bang Theory Monopoly társasjáték

“A fizika elméleti, de a szórakozás valóságos!”

Járd velünk a kaliforniai Pasadena napsütötte utcáit az Agymenők MONOPOLY tábláján!

Válassz a 7 egyedi figura (például Sheldon helye vagy Leonard szemüvege) közül, és szállj be a küzdelembe az olyan helyek megszerzéséért, mint Sheldon és Leonard Lakása, a Fizika Tanszék Étterme vagy Mrs. Wolowitz Háza (ha bírod az üvöltözést)! Bosszantsd a Területeidre lépő haverokat Részecskegyorsítók és Szuper Részecske-ütköztetők építésével, és szerezd meg magadnak a győzelmet!

További információk

Nyelv:

Magyar, Angol