• Afrikaland társasjáték

Afrikaland (6-10 éves korosztály)

5 490 Ft

Az Afrikaland egy hangulatos, könnyed, családi társasjáték!

6-10 éves gyerekeknek (és szüleiknek) szuper választás akár egy gyors (játékidő a felrakott játékpályától függően 20-30 perc) partihoz, akár egy hosszabb játékdélutánhoz.

 

Készleten

Kategória:

Leírás

Az Afrikaland társasjáték hangulatos és igazán könnyed, családi társasjáték!

A játék első lépése egy afrikai túraútvonal felépítése, amely minden alkalommal más lesz, így a felfedezés izgalma garantált.

A szafari egy hotelből indul, és irány az (ekkor még) ismeretlen vadon! Utazásunk során afrikai állatok, déli-gyümölcsök és bennszülöttek bukkanhatnak fel, miközben feladatunk, hogy meglátogassuk (és megcsodáljuk) Afrika legszebb természeti jelenségeit. Kirándulásunk során olykor vulkán vagy mocsár állja az utunkat, de szerencsés esetben akár helikopterre vagy éppen dzsipre bukkanhatunk, és átszáguldhatunk a szavannán.

Az Afrikaland vidám, fordulatos, pörgős játék, ahol a bátrabbak és az óvatosabbak, a szerencsejátékosok és a stratégák egyaránt érvényesülhetnek. Nincs két egyforma pálya, tehát egyszerűen megunhatatlan!

Kalandra fel, irány Afrika! 

A forgalmazó megjegyzése

Az Afrikaland társasjátékot leteszteltük családon, játékos közösségen belül és mind a gyerekek, mind a felnőttek körében osztatlan sikert aratott. A játék hatalmas előnye, hogy a felnőttek számára is élvezetes, senki nem fog unatkozni a játék alatt.

Játékismertető

Íme egy játékismertető a youtube-ról, ahol bemutatják a játékmenetet.