Fizetési és szállítási módok

Webáruházunk jelenleg is zavartalanul üzemel. 

Csomagolást végző kollégáink egészségesek és rendszeresen mossák, fertőtlenítik kezüket.


Fizetés és szállítás belföldi rendeléseknél

Fizetési módok

1) Bankkártyás fizetés a honlapon

Honlapunkon a CIB Bank kártyaelfogadó modulját használjuk. Az Ön bankkártyájának adatait csakis a CIB Bank felülete kezeli. Fizetéshez átirányítjuk Önt a CIB oldalára, majd a fizetés végeztével visszatér a mi honlapunkra.

2) Készpénz (utánvét)

A termék átvételekor készpénzben tud fizetni.

3) Átutalás

A rendelés végösszegét banki átutalással tudja rendezni. Közleménynek a rendelése sorszámát legyen kedves beírni. 4000 Ft alatti megrendelés esetén csak bankkártyás vagy átutalásos fizetésre van mód.

Név: Firmus Mutare Kft.
Bankszámlaszám: 10701520-69818422-51100005
Közlemény: Rendelésszám

 

Szállítási költség

A szállítás díja Magyarországon belül alapesetben 1790 Ft. Jellemzően 2-3 munkanap alatt érkezik meg a megrendelt termék.

Az 1 napos (expressz) szállítás felára 1000 Ft. (Azaz összesen 2790 Ft az expressz szállítási költség.)

Az expressz csomagok feladása / érkezése: 
– H-Cs 12:00 előtt megrendelt termék – másnap megérkezik a csomag.
– Pénteken 12:00 előtt megrendelt termék – hétfőn érkezik meg a csomag.
– H-Cs 12:00 után rendelt termék (ilyenkor általában már csak másnap tudjuk a futárnak átadni a csomagot), így egy nappal később érkezik meg.
– Pénteken 12:00 után vagy a hétvégén feladott rendelés esetén, hétfőn adjuk át a futárnak a csomagot, amelyet kedden kézbesítikenek.

Időnként meg tudjuk majd oldani, hogy a később érkező rendeléseket is tudjuk másnapi szállítással küldeni, de ezt nem tudjuk garantálni. Jellemzően a lehető leggyorsabban küldjük a csomagokat.

Személyes átvétel esetén szállítási költség nem kerül felszámításra.

Szállítási módok

1) GLS futárszolgálat: A futár (GLS Kft.) kétszer kísérli meg a termék háznál történő kiszállítását, közben telefonon kezdeményezi a kapcsolatfelvételt.

2) GLS csomagpont: Ha nem tudja előre, hogy a következő napokban mikor és hol tartózkodik, akkor kérje a küldeményt egy közeli GLS csomagpontra! A pénztár oldalon látható GLS csomagpont rovatba írja / másolja be a választott csomagpont elérhetőségét. A GLS csomagpontok listáját itt találja: http://csomag.hu/csomagpont-kereso

3) Személyes átvételre – előre egyeztetett időpontban – lehetőséget biztosítunk Bp-en az Orbánhegyi út 26. szám alatt. Ez átvételi pont, nem bolt, így itt vásárolni nem lehet, csak a megrendelt termékek átvételére van mód. Személyes átvétel esetén csak készpénzben tud fizetni. Amennyiben bankkártyás vagy átutalásos fizetést választana, akkor a rendelés leadásakor a honlapon keresztül van erre lehetőség.

Ha egyedi kérése, igénye van, jelezze bátran ügyfélszolgálatunk felé!

Visszaigazoló e-mailek

E-mailt küldünk Önnek …

  • azonnal, amikor megérkezik a rendelése (kérjük nézze meg a “Spam” vagy a “Promóciók” mappákban is, mert az automatikus e-maileket a levelezők gyakran oda teszik be).
  • akkor is, amikor összeállítottuk, becsomagoltuk a rendelését.
  • A futár is küld egy e-mailt arról, hogy átvette a küldeményt. Innentől az ő levelükben kapott követőkód segítségével követheti a csomag útját.

Ha azt veszi észre, hogy nem kap tőlünk e-mailt (pl. a vásárlás visszaigazolásáról), akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailet (info@tarsasjatek.hu), akár telefonon (+36 20 9464552) és pillanatok alatt megnézzük, hogy minden rendben van-e a rendeléssel!

Garancia

– Ha bármi gond van a társas tartalmával, kicseréljük a hibás tartozékokat.
– A vásárlást követően 14 napon belül visszaküldheted a sérülésmentes és hiánytalan terméket, mi pedig visszaadjuk az árát.

Segítség és kapcsolat

– Ha a játékokkal kapcsolatban kérdésed van, vagy elakadsz a rendelés során, azonnal választ kaphatsz kollégánktól: +36 20 9464552
– Ha szabálykérdésed van, írj e-mailt (info@tarsasjatek-webaruhaz.hu) és hozzáértő kollégánk gyorsan válaszolni fog.

Amit tudunk, mindent megteszünk azért, hogy a vásárlóink elégedetten távozzanak és visszatérjenek!

 

 

Fizetés és szállítás külföldi rendeléseknél

Fizetési módok

1) Bankkártyás fizetés a honlapon

Honlapunkon a CIB Bank kártyaelfogadó modulját használjuk. Az Ön bankkártyájának adatait csakis a CIB Bank felülete kezeli. Fizetéshez átirányítjuk Önt a CIB oldalára, majd a fizetés végeztével visszatér a mi honlapunkra.

2) Átutalás

E-mailen küldjük meg az átutaláshoz szükséges bankszámla adatokat.

Szállítási költség

Külföldi szállítás esetén az alábbi szállítási költségekkel kell számolnia (sajnos ilyenkor semmilyen kuponkód nem segít):

Közeli EU országok (Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Svájc, Szlovákia, Szlovénia): 5990 Ft

Távolabbi EU-s országok (Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország): 8990 Ft

Többi EU-s ország: 10990 Ft

Nem EU országba sajnos jelenleg nem tudunk szállítani.

Ha Magyarország határához közel lakik, akkor érdemes egy magyarországi GLS pontot választani, ahová könnyen el tud menni a csomagért. Ilyen esetben a kuponos kedvezmények is élnek!

Ha bármi kérdése van, hívjon (+36 20 9464552) vagy írjon az ügyfélszolgálatunknak!