Korai Karácsony!

Miért korai Karácsony?

Karácsonyi jóslat 2020:
Idén nagyon sokan vásárolnak ajándékot online.
Ezért a karácsony előtti hetekben webboltok és a futárszolgálatok munkatársai túl lesznek terhelve. Azaz gyakrabban hibázhatnak. Így a csomagok egy része késve és pontatlanul érkezik meg.
Ezek miatt Önök, a vásárlók is idegesek lesznek. Pláne, ha valamelyik kiszemelt ajándék nem érkezik meg időben…

Ne halasszák az ajándékok beszerzését az utolsó hetekre! 

Mi arra biztatunk mindenkit, hogy még most, novemberben intézze el az ajándékok beszerzését. Mindenkinek jobb lesz így.
Ha a fentiek nem lennének elég indok arra, hogy már most, novemberben találja ki és vásárolja meg az ajándékokat, adunk még egy határozott okot. Több társasjátékra – november 30-ig – látványos akciót hirdetünk meg, hogy igazán érdemes legyen most vásárolni.

Megjegyzés: A csomagoló helyiséget heti szinten fertőtlenítjük, a csomagolást végző kollégáink pedig rendszeresen tisztítják, fertőtlenítik a kezeiket csomagolás előtt és közben.

Melyik társast válassza?

– Ha van kedvenc film vagy sorozat (pl. Agymenők, Gyűrűk Ura, Trónok Harca, Harry Potter), akkor érdemes ahhoz kapcsolódó társast választani.

– Ha inkább egy gyors, pár perc alatt megtanulható, de szórakoztató játékot szeretnél, akkor kifejezetten ajánljuk a Dragonstone Mine-t (magyar ÉS angol nyelvű kiadás). A gyerekek 9 év fölött már ráéreznek a lényegére, de elsősorban játékos felnőtteknek szánjuk!

– Van egy igazi újdonságunk is, a Harry Potter Trivial Pursuit 2. része 600 új kvíz kérdéssel (és válasszal)! Akciós csomagokban, akciós áron. Jelenleg előrendelhető, várható szállítás november második felében.