Gyakori kérdések és válaszok

Hol van az áruház?

Fizikailag nincs üzlethelyiségünk, viszont ingyenes szállítást biztosítunk regisztráció ellenében. Így még kényelmesebben vásárolhatsz nálunk, ki sem kell mozdulnod otthonról vagy munkahelyedről a rendeléshez és a termék átvételéhez, hiszen az házhoz jön.

Ki hozza ki a terméket?

A GLS Hungary Kft. futárszolgálata. A tapasztalataink szerint rugalmasak és megbízhatóak.

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A megrendelés beérkezését követően 3-4 (három-négy) munkanap alatt kapod meg a társasjátékot. Amennyiben rendelésed munkanapon 13:00 óráig megérkezik, és expressz szállítást kérsz, már a következő munkanapon megérkezik hozzád a csomag. Ha egyedi igényed van, jelezd nekünk (Kapcsolat), és lehetőségeink szerint teljesítjük a kérésedet.

Mennyibe kerül a szállítás?

A normál szállítás díja 1500 forint, az expressz szállításé 2500 forint. Amennyiben VIP tagunk vagy, akkor kapsz egy többször felhasználható kuponkódot, amellyel a szállítás 1500 forinttal olcsóbb lesz. A kuponkódot a megrendelés leadásakor meg kell adnod!

Fontos! A kuponkód kedvezményét a számlázáskor csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha valóban VIP tag vagy (azaz regisztráltál a honlapon, és az email-ben kapott linken nem iratkoztál le)! A VIP tagság nem jár költséggel a számodra.

A kuponkód minden 10 000 Ft-ot elérő, vagy meghaladó vásárlás esetében használható.

Hogyan történik a vásárlás?

A vásárlás menetét részletesen végigtekintheted ezen a  linken keresztül: A vásárlás menete