A Sárkányok Anyjának seregei átkeltek a Keskeny-tengeren, és Szürke Féreg vezetésével elfoglalták Westeros legfontosabb városát! Daenerys nem sokáig örülhetett a Vastrónnak, mert a Tyrell és a Lannister seregek ostromgyűrűbe zárták, aztán visszavették a várost, a Targaryen-örökös pedig menekülésre kényszerült. Soha többé nem tért vissza Westerosra.

Ezek az események nem az HBO sorozat alternatív forgatókönyvében, hanem a mi nappalinkban történtek meg, amikor barátainkkal Trónok Harca Rizikó társasjátékkal játszottunk. A különböző Trónok Harca társasokkal egész évben részesei lehetünk ennek a csodálatos világnak, ami azért is nagyszerű, mert a sorozat hatodik évadának hamarosan vége, George R. R. Martin regényének hatodik kötete pedig sajnos idén nem is várható!
A Trónok Harca Monopoly szórakoztató és gyönyörű családi társas, a Trónok Harca Rizikó pedig összetett stratégiai játék, ami a tapasztalt hadvezéreket is komoly kihívás elé állítja. Mindkettő remek ajándék a Trónok Harca rajongói számára!
Akár magunknak, akár ajándékba szeretnénk játékot venni, az alábbi rövid leírások segítenek a választásban.

Trónok Harca Monopoly (magyar kiadás)

Nagy örömünkre megjelent magyar nyelven, így a családban, baráti társaságban nem szorulunk tolmácsra játék közben. Igényes kivitelű, nagyon szórakoztató társas, amit egyszerű alapszabályai miatt bárki hamar elsajátíthat, de bonyolultabb tervek végrehajtására is módot ad.

Végtelenszer újrajátszható, megfelelő társaságban mindig új arcát mutatja meg. Az HBO sorozat képeivel díszített mezőkön lépkedve különféle westerosi és essosi birtokokat vásárolhatunk, falvakat, erődöket építhetünk, és üzleteket köthetünk vetélytársainkkal a Vastrónért folytatott küzdelemben. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy váratlan események történhetnek velünk, a kockadobások és az eseménykártyák sokszor állítanak minket kihívások elé, amikor át kell gondolnunk a terveinket, esetleg új szövetségeseket kell keresnünk…

Kinek ajánljukAki szeretne családjával, barátaival együtt játszani, és felfedezni a Trónok Harca világát egy trónkövetelő úrnő/nagyúr szerepében.

Megvásárolható és további részletekTrónok Harca Monopoly (magyar)

Trónok Harca Rizikó

(Angol nyelvű Deluxe kiadás, teljes magyar fordítással)

Önmagában is jó dolog lenne, ha a népszerű Rizikó (Risk) társasjátékot változatlan szabályokkal, de a Trónok Harca világának térképeivel adták volna ki, de ez a súlyos doboz JÓVAL TÖBB ENNÉL.

Három különböző játékmód, két hatalmas játéktábla, lehetséges stratégiai-taktikai kombinációk milliói (mesterkártyák, területkártyák, küldetéskártyák, karakterek képességei, különleges egységek, aranypénzek, várak, kikötők, stb.) teszik a Trónok Harca Rizikót hihetetlenül összetett játékká.

Valójában HÁROM KÜLÖNBÖZŐ JÁTÉKOT kapunk a pénzünkért, mert a kiadó egyetlen dobozba zsúfolta az alapjátékot és a kiegészítőket. Minden résztvevő egy-egy nemesi Házat irányít a Vastrónért zajló küzdelemben, ahol – más Rizikó társasokkal ellentétben – nem csak a katonai erő számít. A koronát ebben a játékban a legnehezebb megszerezni, és itt a legkisebb a szerencse szerepe. A harcoknál, bizonyos eseményeknél persze használunk dobókockákat, de annyi mindennel módosíthatjuk esélyeinket ilyen helyzetekben, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva a sorsnak.

A játék utolérhetetlen módon hozza a Trónok Harca hangulatát, megunhatatlan, elképesztően szép és igényes!

Ez a Trónok Harca Rizikó angol nyelvű Deluxe kiadása, de a forgalmazó a teljes szabálykönyvet és a kártyalapokat is lefordította. A magyar játékszövegeket pdf-ben minden vásárlónak eljuttatják, ezért angol nyelvtudás nélkül is könnyen játszhatunk ezzel a társassal!

Kinek ajánljuk: Aki szeretne saját Trónok Harca regényfolyamot alkotni játék közben, kedveli a stratégiai, politikai, gazdasági kihívásokat, és hosszú éveken át akar társasozni újabb vásárlások nélkül.

Megvásárolható és további részletekTrónok Harca Risk Deluxe

Csapatunk minden társasokkal vagy szabályokkal kapcsolatos kérdésre nagyon gyorsan válaszol!

Vásárlóinknak kártyavédő fóliákat küldünk ajándékba (1000 Ft, illetve 2000 Ft értékben)! A védőfólia segít abban, hogy a társasban található kártyák sokáig szép állapotban megmaradjanak.